Nieuws  
 

Check Point Software Technologies, cybersecurity-oplossingen, introduceert haar Branch Office Security-oplossing voor het transformeren van bijkantoren door middel van security services, aangeboden in de cloud.

Check Point CloudGuard Connect en CloudGuard Edge leveren threat prevention die realtime synchroniseert met de nieuwste ThreatCloud intelligence. Het biedt de flexibiliteit van het in enkele minuten kunnen uitrollen van security op bijkantoren voor cloud-omgevingen of on-premises, naadloze integratie met leidende SD-WAN-providers zoals VMware en Silver Peak, en een uniform platform – voor het beheren van dreigingen en toegang – dat de operationele kosten kan verlagen tot wel 40 procent.

Nu organisaties de on-premises workloads en applicaties van bijkantoren naar SaaS-applicaties verplaatsen, maken zij vaak gebruik van Software Defined Wide Area Network (SD-WAN) om verkeer op intelligente wijze naar cloud-services te leiden. Het direct verbinden van bijkantoren met de cloud zorgt echter voor een groter security-risico en toenemende security-beheerkosten. Vestigingen worden niet langer beschermd door gecentraliseerde security vanuit het datacenter. Dit stelt de bijkantoren en het enterprise-WAN bloot aan geavanceerde multivector Gen V-aanvallen.

Plaats op:
Datum: 29 augustus 2019
Bron: CHECK POINT Software Technologies B.V.
Gerelateerde artikelen  
26-01-2018 Nieuws Infinity Total Protection van Check Point
26-10-2018 Nieuws Check Point Software neemt Dome9 over voor transformatie cloud-security
24-04-2017 Nieuws Check Point introduceert cybersecurity-architectuur van de toekomst
21-07-2006 Nieuws Check Point ziet groeikansen in Unified Threat Management
13-04-2018 Nieuws Bedrijven niet voorbereid op cyberaanvallen vijfde generatie
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,79 seconden.