Nieuws  

VPS Nederland, specialist in beveiliging, beheer en onderhoud van leegstaand vastgoed, bouwterreinen en herontwikkellocaties, lanceert vandaag haar nieuwe website vpsbeveiliging.nl over Tijdelijke beveiliging.

De afgelopen jaren is het dienstenpalet van VPS Nederland flink uitgebreid: van leegstandbeheer door huisvesting van tijdelijke gebruikers tot het leveren van een breed scala aan innovatieve beveiligingsoplossingen voor objectbeveiliging, bouwplaatsbeveiliging, keetbeveiliging en brandbeveiliging & evacuatie.

De marktpositie van de divisie VPS Beveiliging blijft groeien. Meer dan 3.000 locaties in Nederland zijn momenteel beveiligd met een van de beveiligingsoplossingen van VPS. We werken voor een diversiteit aan opdrachtgevers: van aannemers, bouwbedrijven, energiemaatschappijen en scheepsbouwers tot de petrochemische industrie en eigenaren van leegstaand vastgoed. Daarnaast bieden wij met VPS FireAlert een unieke, draadloze oplossing voor brandveiligheid en evacuatie.

VPS ziet volop kansen om haar markpositie op het gebied van tijdelijke beveiliging de komende jaren nog verder te verstevigen en zich door te ontwikkelen als professionele partner in tijdelijke beveiliging. Hier past een website bij die aansluit bij deze ambities. De nieuwe website is gebouwd met behulp van moderne technieken, is volledig responsive en heeft naast een frisse vormgeving een verbeterde navigatie. Het is een website met ambitie en een platform om actief te kunnen communiceren met onze opdrachtgevers.

Plaats op:
Datum: 11 september 2019
Bron: VPS Nederland
Gerelateerde artikelen  
14-12-2011 Nieuws Antea met minderheidsbelang in ABCO Beveiliging
25-05-2009 Nieuws Trigion blijft grootste particuliere beveiliger
15-10-2010 Nieuws VisiOn - Integrated Security Projects
03-10-2006 Nieuws Securitas AB lanceert nieuwe website
30-01-2019 Loopbaan G DATA Software AG benoemt Jerrel Abdoel tot Country Manager Nederland
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,77 seconden.