Nieuws  
 

Trend Micro heeft een strategische samenwerkingsovereenkomst afgesloten Snyk, developer-first open source security. Dit partnership is gericht op het oplossen van de uitdagingen die open source-kwetsbaarheden creëren voor ontwikkelaars, variërend van het hergebruik van code, publieke repositories en open source.
 
Trend Micro en Snyk helpen organisaties gezamenlijk bij het beheren van risico’s die gepaard gaan met kwetsbaarheden, zonder het software delivery-proces daarbij te storen. De combinatie van open source-kwetsbaarheidsintelligentie van Snyk met Trend Micro resulteert in de meest uitgebreide mogelijkheden voor teams die in een DevOps-omgeving actief zijn om kwetsbaarheden te ontdekken. Zodra kwetsbaarheden in containers zijn geïdentificeerd, fungeert Trend Micro als schild en Snyk zorgt voor een effectieve oplossing en afwikkeling van de risico’s.
 
“Trend Micro snapt helemaal waar het om gaat bij DevOps”, zegt Geva Solonovich, chief operating officer van Snyk. “We zijn verheugd dat we kunnen samenwerken met Trend Micro om enterprise-klanten een eenvoudige en schaalbare oplossing te bieden voor het fixen van open source-kwetsbaarheden. Samen blijven we organisaties helpen bij het verbeteren van mogelijkheden om kwetsbaarheden eerder te vinden in het ontwikkelproces en opties te bieden om deze te mitigeren en risico’s bij het ontwikkelen van software te voorkomen.”
 
Een van de belangrijkste uitdagingen voor enterprise-klanten is de snelheid waarmee applicaties worden ontwikkeld vandaag de dag. Snelheid en efficiency wordt behaald door gebruik te maken van open source-code. Volgens Gartner is ‘bewust en onbewust open source software gebruikt in bedrijfskritische IT workloads bij meer dan 95 procent van de IT-organisaties in de hele wereld. Onderzoek van Snyk wijst uit dat het aantal kwetsbaarheden in open source-libraries snel toeneemt, bijna tot een verdubbeling in twee jaar tijd.
 
“De aanpak van Snyk en het vertrouwen dat ze hebben opgebouwd in de ontwikkelaars-community is ongeëvenaard”, aldus Kevin Simzer, chief operating officer van Trend Micro. “Onze samenwerking laat zien dat beide bedrijven begrijpen welke tools ontwikkelaars nodig hebben en hoe we daarbij security kunnen bieden zonder hen in de weg te zitten. Deze strategische samenwerking is de start van meer gezamenlijke projecten die we zullen doen om DevOps workflows te beveiligen.”

Plaats op:
Datum: 10 oktober 2019
Bron: TREND MICRO BeNeLux
Gerelateerde artikelen  
06-12-2019 Nieuws CyberArk start community voor discussie over open source
07-09-2017 Nieuws CyberArk biedt open source secrets management voor DevOps
27-11-2019 Nieuws Trend Micro voorspelt nieuwe risico’s voor clouds en supply chains
02-10-2009 Nieuws Trend Micro en ASUS sluiten OEM-overeenkomst
24-08-2007 Nieuws Cybercriminelen maken misbruik van lek Trend Micro
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,81 seconden.