Nieuws  
 

Het nieuwe Unisys Trustcheck Software-as-a-Service (SaaS) Platform helpt ondernemingen om de potentiële financiële impact van cyberrisico’s snel en gemakkelijk te beoordelen en hierover te communiceren. Het biedt toegang tot een webportaal met risicoprofielresultaten en verliesprognoses, welke automatische updates krijgt wanneer bedreigingen, sectorrisico’s en trends veranderen. Bestuurders hebben hierdoor onafgebroken inzicht in de risicohouding van hun organisatie.

Het nauwkeurig beoordelen en het nemen van beslissingen op basis van cybersecurity risico's van een organisatie kan lastig zijn. Een deel van de uitdaging bestaat uit het communiceren van deze risico’s op een manier die bestuursleden en het management begrijpen. TrustCheck gaat deze uitdaging aan. TrustCheck maakt gebruik van X-Analytics, een geavanceerde applicatie voor de financiële analyse van cyberrisico’s. TrustCheck biedt sectorspecifieke marktmodellen en -data, op maat gemaakt voor de behoeften van financiële instellingen, zorgverleners, transportbedrijven, overheidsinstanties en andere organisaties.

Via de nieuwe Scenario Lab-module van TrustCheck hebben klanten de mogelijkheid om configureerbare risicoscenario’s te draaien, te verfijnen en de verschillen te vergelijken met hun bestaande basisprofielen. Hiermee kunnen ze de maximale voordelen van een groot aantal potentiële investeringen voor risicovermindering beoordelen. Scenario Lab stelt de organisatie in staat om, met behulp van analytics, weloverwogen beslissingen te nemen. Zo wordt bekeken welke beslissing het hoogste potentieel voor risicovermindering teweeg brengt én tegelijkertijd de vermindering van financieel verlies waarborgt.


Plaats op:
Datum: 20 maart 2020
Gerelateerde artikelen  
08-04-2019 Nieuws Wereldwijd veel zorgen over third-party cyberrisico’s
06-07-2006 Nieuws Verzekeraar dekt schade door cybercriminaliteit
30-09-2013 Nieuws Aon lanceert diagnosetool cyberrisicos op FERMA
01-07-2009 Nieuws Unisys doorbreekt security belemmeringen
20-04-2018 Nieuws Dynamic Data Protection nieuw bij Forcepoint
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,9 seconden.